Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne c
Se curata merele si se taie cuburi. Se amesteca impreuna cu 1 lingura de suc de lamaie si coacazele uscate. Se cresteaza in fiecare bucata de carne cate un buzunarel, se sareaza si se pipereaza. Se umple cu o lingura din compozitia de mere si se inchide cu o scobitoare. Se prajesc ruladele in uleiul incins 5 minute. Se pun apoi pe o tava si se coc la cuptor 8-10 minute. Se stinge cu vin, supa, suc de mere si se lasa sa dea in clocot, dupa care se lasa sa fiarba la foc mic. Se condimenteaza cu sare, piper si putin zahar. Se curata bulbul de fenicul si se spala, apoi se taie marunt. Se topesc 2 linguri de unt si se caleste feniculul 3-4 minute. Se stropeste cu o lingura de suc de lamaie, sare si piper.
Ruladele se servesc cu sos de legume.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui Ardei umpluti Pulpe de pui la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Comentarii