Rulada de piept de pasare cu spanac

Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 bucati de piept
  • 6 fasii de morcov fiert
  • spanac tocat si
  • calit in unt
  • 100 g cascaval ras
  • ulei
  • condimente
  • 200 g suc de rosii

Mod de preparare

Rulada de piept de pasare cu spanac se poate servi ca si aperitiv sau cu diferite garnituri pentru carne. Se dezoseaza carnea, se bate cu ciocanul, se condimenteaza si se pune peste carne pasta de spanac, apoi se presara cascaval ras si, pe mijloc, fasia de morcov. Se ruleaza bine, se baga capetele inauntru si se dau la copt intr-o tava unsa cu ulei, apoi se stropeste pe deasupra cu putin suc de rosii.


Dupa ce s-a racit, rulada de piept de pasare cu spanac se taie rondele si se serveste cu salata de telina si mar.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Pasca cu smantana

Pasca cu smantana

Preferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!

Pasca cu smantana
Oua vopsite in foi de ceapa

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Oua vopsite in foi de ceapa
Drob de pui reteta video

Drob de pui reteta video

Pe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...

Drob de pui reteta video
Cele mai apreciate rețete
Bulgur colorat cu snitele de soia
1
Mancaruri de post

Bulgur colorat cu snitele de soia

O mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!

Bulgur colorat cu snitele de soia
Ciorba de loboda cu omleta
2
Ciorbe

Ciorba de loboda cu omleta

Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!

Ciorba de loboda cu omleta
Pizza cu ton si ciuperci
3
Paste si pizza

Pizza cu ton si ciuperci

Ca la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...

Pizza cu ton si ciuperci
Cozonac pufos cu aluat oparit
4
Cozonac

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Cozonac pufos cu aluat oparit
Parteneri
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Gustos.RO

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala

Incanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...

Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala