Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea.
Pentru rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se curata pulpa de miel de pielite, se spala si se scurge de apa. Se taie apoi carnea, astfel incat sa se obtina o foaie de carne cu grosimea de 1 cm. Se presara cu sare si piper, apoi se asaza uniform castraveciorii murati, taiati in bastonase. Se amesteca intr-un castron oul cu cascavalul ras si pesmetul. Se adauga rozmarinul tocat marunt, cuisoarele si usturoiul pisate impreuna. Se ruleaza carnea si se prinde cu scobitori, apoi se asaza rulada intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se unge cu ulei. Se introduce tava in cuptorul incins si se coace la foc mediu, pana cand carnea este bine patrunsa.
Rulada de miel cu cascaval si castraveti murati se serveste calda, taiata in felii de cca 2 cm grosime.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciRulada aceasta de purcel este grozava! Pentru o masa festiva sau pentru sarbatori mi se pare perfecta, desi eu am pregatit-o...
Rulada de purcel cu sos barbeque la Multicooker Crock Pot ExpressReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii