Carnea se spala, apoi se taie, in asa fel incat sa se obtina o foaie de carne de 1 cm grosime/ Se presara cu delikat si cimbru, apoi se taie castrave
Carnea se spala, apoi se taie, in asa fel incat sa se obtina o foaie de carne de 1 cm grosime/ Se presara cu delikat si cimbru, apoi se taie castravetii in cubulete, se storc de zeama si se amesteca impreuna cu pesmetul, oul, cascavalul ras si nucsoara. Se intinde compozitia pe foaia de carne, se ruleaza si se leaga cu o ata. Se unge cu untura, se presara cu delikat si se pune intr-o tava, care se introduce in cuptorul cald. Se coace la foc potrivit, pana se rumeneste.
Se serveste fierbinte cu garnitura de legume.
Alte retete culinare:
Friptura de vita la cuptor Ardei umpluti Muschi de porc la cuptor
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vanilieO altă variantă a chiftelelor din orez preparat. Fac parte din seria preparatelor, reciclate ;) Spor și poftă bună! >:D
CHIFTELE DIN OREZ ASEZONATE CU CURRY
Comentarii