Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se
Se sectioneaza rinichi si se elimina centrul de culoare alba. Se taie in 8 parti relativ egale si se pun intrun bol cu apa cu sare si otet (15 min).Se pune uleiul la foc mediu intro tigaie adanca de sosuri, se pun rinichi cu 100 ml vim alb si 100ml apa, ceapa taiata rondele mari, morcovul dat prin razatoare mare si ciupercile. Se adauga condiment dupa gust. Se lasa la foc mediu, cu capacul pus, pana se evapora apa si vinul apoi se lasa pana la rumenirea rinichilor si legumelor.Cand s-au rumenit se scot pe platou cu paleta si se adauga din sosul care ramane in tigaie dupa preferinta. Se presara patrunjel tocat marunt .
Se serveste cu garnitura de orez natur si cu salata verde
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii