Ficatei, slanina si patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu sare si piper. Rata se curata, se spala si se umple cu amestecul obtinut, se leaga
Ficatei, slanina si patrunjelul se toaca marunt si se amesteca cu sare si piper. Rata se curata, se spala si se umple cu amestecul obtinut, se leaga cu ata si se unge cu unt. Se introduce in cuptor apoi sa se friga. Separat se face un sos din 25 gr unt, o lingurita cu faina, stins cu supa de carne si se adauga sare si vinul rosu. Se scoate rata din tava, iar sosul de faina se toarna in sosul in care s-a fript rata, se amesteca si se serveste rata cu sos.
Se serveste mancarea calda.
Alte retete:
Chiftelute
Tocanita de pui
Conopida la cuptor cu bacon
Prajitura cu mere si aluat razuit de post, numita in popor si prajitura raioasa, este simplu de facut si la indemana oricui.
Prajitura cu mere si aluat razuit de postMancarea de cartofi cu masline este o mancare de post simpla si foarte delicioasa. Curatam si spalam cartofii. Curatam si...
Mancare de cartofi delicioasa cu maslineUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaO salata usoara, plina de vitamine, buna atat in zilele de post cat si pentru cei care vor sa tina dieta. Este o combinatie...
Salata de cruditatiDescopera o reteta simpla de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Un desert moale, aromat, fara lactate, perfect...
Reteta de chec de post cu banane, nuci si apa minerala. Desert simplu, usor si delicios
Comentarii