Rata pe varza cu zarzavat este o mancare cu carne si legume deosebita si delicioasa. Rata se unge cu ulei, sare, piper si boia dulce, apoi se pune in cratita la prajit in ulei.
Rata pe varza cu zarzavat este o mancare cu carne si legume deosebita si delicioasa. Rata se unge cu ulei, sare, piper si boia dulce, apoi se pune in cratita la prajit in ulei, dupa care se tot invarte ca sa se rumeneasca pe toate partile. Se adauga putin bulion, foi de dafin si se lasa sa mai fiarba putin. Varza se caleste intai cu zarzavat taiat rondele, apoi se toarna apa si se fierbe. Peste varza, se aseaza rata cu tot cu sos si se lasa sa fiarba pana scade apa. Se serveste pe farfurie varza cu carnea deasupra. Rata pe varza se poate servi cu mamaliguta si smantana.
Rata pe varza se poate servi cu mamaliguta si smantana.
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseMai intai se taie rahatul si se ruleaza intre degete cam 2 cm lungime. Se separa ouale, se bate albusul spuma cu zahar. Se...
Fursecuri caleNiste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Mini placintele din cartofi cu sunca si mozzarellaReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii