Se curata si se spala rata. Se presara cu sare si piper, se stropeste cu unt topit si se asaza intr-o tava unsa cu unt Se introduce la cuptor sa se r
Se curata si se spala rata. Se presara cu sare si piper, se stropeste cu unt topit si se asaza intr-o tava unsa cu unt Se introduce la cuptor sa se rumeneasca si sa se patrunda pentru aproximativ o ora. Se verifica daca pasarea este fripta si cand este aproape gata, se curata portocalele de coaja, se desfac in felii si se asaza in tava, peste rata. Se stropeste totul cu vin si se mai lasa la cuptor pentru un sfert de ora, la foc moderat.
Se taie rata in bucati, se asaza pe o farfurie si se serveste cu feliile de portocala si cu sosul de vin.
Alte retete carne recomandate
Ciulama de ciuperci
Piept de pui
Dovlecei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz Am preparat o salata consistenta cu naut, picanta de la rucola si cu ansoa. Perfecta pentru cina !!!!
Salata cu ansoa, naut si rucola
Comentarii