1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere. 2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara; 3. Cu aceste mere amestecate cu
1. Se curata si se taie in cuburi 2 mere.
2. Se presara cu un amestec de :cuisoare, piper,sare groasa si scortisoara;
3. Cu aceste mere amestecate cu mirodeniile se umple interiorul ratzei...
4. Se mai curata alte 6 mere , se scot samburii , in fiecare mar se infig 2-3 cuisoare, si in interior
se pune putin unt, piper si scortisoara si se aseaza impreuna cu ratza in tava.
5. Se da la cuptor .
5. Cand e rumenita ratza, se scoate si se serveste cu merele alaturi.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDelicioasa, bineinteles! :)
Prajitura cu ricotta si caise
Comentarii