Pentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru ragut din carne de pui carnea se curata, se trece prin flacara, se portioneaza si se sareaza. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Morcovii se curata, se spala si se taie cuburi. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie marunt. Fasolea si mazarea conserva se scurg de lichid si se trec prin jet de apa rece. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa rece. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojeasc si se taie felii. Bucatile de pui se inabusa in 75 ml ulei cu 100 ml apa si se scot separat. in uleiul ramas se inabusa ceapa, se adauga boia, pasta de tomate, sare si se fierbe cca 5 minute. Sosul format se toarna peste carne si se fierb impreuna cca 5 minute. Morcovii se inabusa in 75 ml ulei cu 100 ml apa, se adauga ardei gras si se continua inabusirea inca 5 minute, apoi se adauga la carne impreuna cu fasolea, mazarea, rosiile, piperul, jumatatea de cub MAGGI si se fierb cca 10 minute. Spre sfarsitul fierberii, se adauga vin si jumatate din cantitatea de patrunjel.
Ragutul din carne de pui se serveste cald, cu patrunjel verde deasupra.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii