In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna a
In 2 -3 linguri ulei incins se pune carnea la prajit. Se lasa pana isi schimba putin culoarea, se adauga apoi ceapa si ciupercile tocate. Se toarna apoi supa de pui, se pune putina sare si piper si se lasa pe foc mediu pina scade putin lichidul. Dupa 10-15 minute se adauga si mazarea Se lasa pe foc pina scade tot lichidul si se asesteca uneori, se condimenteaza. Daca mai este nevoie cu sare si piper. Se pune 1 lingurita zeama de lamaie. Se ia de pe foc si se incorporeaza usor smantana si putin patrunjel tocat.
Se fierb 200g orez in apa sarata si se serveste cu carnea de pui. Reteta Ragu de pui cu ciuperci a fost propusa de s_tana pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui la cuptor,
Rulada din piept de pui,
Salad cu piept de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoAceastă prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Comentarii