Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca. Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciup
Carnea se spala, se taie cubulete mici, presaram cu sos Worchester/soia si lasam sa se odineasca.
Curatam legumele, apoi taiem ceapa fideluta iar ciupercile in felii. Presaram faina de orez peste carne, apoi prajim in ulei incins si o scoatem din tigaie. Calim ceapa in ulei, adaugam morcovii, ciupercile, mazarea, cucurma, vinul si carnea prajita. Asezonam cu sare si piper si inabusim totul sub capac pana se inmoaie, apoi presaram cu verdeata de patrunjel taiata marunt. Fierbem cubuletul de concentrat de supa in 4 dl de apa, adaugam orezul, apoi le fierbem pana se inmoaie. Apoi amestecam usor cu ragu de pui.
Alte retete pui recomandate
Placinta de pui
Papricas de pui
Pilaf de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii