Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara. Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-a
Le-am curatat de piele iar apoi am impins carnea spre capat pt a scoate un pic de os afara.
Intr-o tigaie am pus putin ulei, am pus pulpele acolo le-am dat cu sare si piper si le-am prajit putin.Apoi le iau deoparte pe un castron.
In aceasi tigaie prajesc ceapa taiata marunt.
Intr-un bol spargem un ou, punem pesmetu, pateul, paharelul de vin, sarea si piperul si amestecam bine adaugam ceapa prajita si mixam totul bine pana obtinem o crema.
Luam aluatul de foietaj il intindem bine pe masa si il impartim in 4 bucatele patrate.Punem in fiecare patrat pulpele de pui si le pictam cu crema obtinuta.
Apoi le inchidem cu aluatul bine de tot sa nu se desfaca si le ungem cu al 2 ou batut bine.
Apoi le dam la cuptor la 180 grade circa 40 de minute.
Se pot servi cu sos de rosii.
Pofta buna!
Reteta Pulpe imbracate a fost propusa de Sup3rba pe forum culinar.ro
Alte retete cu carne de pui gasiti aici:
Piept de pui in sos cu acordeoane de cartofi,
Pui cu sos de vin si mustar,
Pui cu rosii
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii