Pulpe de pui umplute cu mazare verde

Pulpele se dezoseaza; se umezeste pielea si se freaca bine cu sare. Partea interioara a pulpei o piperam. Legumele pentru umplutura le curatam si le d

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 4 pulpe mai mari
  • sare
  • piper
  • Pentru umplutura: 1 chifla uscata
  • 200 ml lapte
  • 1 leg. ceapa verde
  • 150 g mazare verde
  • 150 g sparanghel verde congelat
  • 1 leg patrunjel
  • 60 g cascaval Trapist
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
  • 1 galbenus
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura unt

Mod de preparare

Pulpele se dezoseaza; se umezeste pielea si se freaca bine cu sare. Partea interioara a pulpei o piperam. Legumele pentru umplutura le curatam si le dam in clocot 6-8 minute. Presaram cu faina si lasam sa se raceasca. Intre timp, se incalzeste cuptorul. Chifla zdrobita se adauga legumelor, apoi, galbenusul, patrunjelul, usturoiul zdrobit si cascavalul dat pe razatoare. Condimentam dupa gust. Umplutura o indesam sub pielea pulpelor si, apoi, le ungem cu unt (margarina).

Infasuram fiecare pulpa in folie de aluminiu, ceva mai lejer si le punem in tava. Punem putina apa si, in cuptorul fierbinte, le lasam aproximativ 40 de minute. Dupa acest timp, scoatem folia, punem pulpele in tava si le mai lasam 20 de minute pana se rumenesc.
6-8 frunze de salata verde, 8-12 rosii cherry sau 1-2 oua fierte taiate pe ½. Ca ganitura, se recomanda cartofi natur cu patrunjel verde.

Alte mancaruri retete recomandate

Ciulama de ciuperci

Ardei umpluti

Tocanita de pui

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Prajitura foaie peste foaie
1
Prajituri

Prajitura foaie peste foaie

Prajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...

Prajitura foaie peste foaie
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
2
Retete culinare

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara

Cele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...

Chifle pufoase - Reteta simpla si usoara
Reteta de mucenici moldovenesti
3
Retete culinare

Reteta de mucenici moldovenesti

Pentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...

Reteta de mucenici moldovenesti
Bait pentru carne de vanat
4
Mancaruri cu carne

Bait pentru carne de vanat

Descoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.

Bait pentru carne de vanat
Negresa cu branza si cirese
5
Prajituri

Negresa cu branza si cirese

Este o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!

Negresa cu branza si cirese
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia