Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt. Se desprinde uso
Legumele pregatite si taiate in cuburi se fierb in apa sarata, se strecoara si se lasa la racit. Patrunjelul verde se toaca marunt.
Se desprinde usor pielea de pe pulpa superioara si se pune pe tabla de lucru cu despicatura in sus.
Buzunarasul se largeste pana la capatul pulpei inferioare despartind pielea de carne. Legumele fierte se amesteca cu ouale si cu condimentele. Cu compzitia obtinuta se umple pulpa, se inchide cu o scobitoare rezistenta sau cu tepusa de bucatarie. Atentie, nu se indeasa prea tare umplutura pentru ca se crapa pilelea din cauza aburilor formati in cuptor. Se procedeaza ca mai sus cu toate pulpele. Se pun in tava, se sareaza, se adauga putina grasime, se stropeste din cand in cand. Se serveste cu garnitura, cu salata si orez calit.
Alte mancaruri recomandate
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciupercireteta pentru picnic
Aperitiv placinta floare cu spanac si branzaIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii