Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termore
Pulpele de pui se sareaza, se presara cu oregano si rozmarin, se marineaza o jumatate de ora, se rumenesc pe ambele parti, se trec intr-un vas termorezistent.
Ciupercile curatate si taiate lamele se calesc in uleiul ramas, se adauga sare, piper, patrunjel taiat marunt si la sfarsit, pasta de rosii.
Ciupercile cu rosii se sting cu 100 – 150 ml apa calda, se da un clocot, sosul se toarna peste pulpe. Se acopera vasul termorezistent si se da la cuptorul incalzit dinainte, la foc mijlociu.
Cand ciupercile se inmoaie, se presara pe ele cascaval ras si se las afara capac pana se rumeneste cascavalul.
Alte
Ciuperci umplute
Pui cu ciuperci
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzCiorba cu afumatura are mare cautate la mine in familie, asa ca, desi e cald afara, cererea a fost foarte clara: "Nu mai faci...
Ciorba de fasole boabe, cu rasol afumat
Comentarii