Intr-o tava de copt punem morcovii, ardeiul, ceapa si rosiile iar printre acestea bucatelele de carne. Amestecam impreuna toate condimentele pentru m
Intr-o tava de copt punem morcovii, ardeiul, ceapa si rosiile iar printre acestea bucatelele de carne.
Amestecam impreuna toate condimentele pentru marinata.
Incepand cu bucatile de carne si apoi cu legumele, luam cu lingura din marinata si turnam peste acestea.
Acoperim cu folie si dam 30 minute la cuptorul preincalzit la 175-180`C.
Dam folia la o parte si mai lasam alte 8-10 minute in cuptor.
Carnea de pui este foarte aromata si suculenta.
O reteta buna, usoara si colorata!
Se poate servi cu garnitura de orez.
Pofta buna!
Reteta Pulpe de pui dezosate cu legume la cuptor a fost propusa de Rebella pe forum culinar.ro
Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor ,
Ruladele din pulpe de pui ,
Pulpe de pui in sos picant .
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii