Pulpa de porc umpluta

Se alege o bucata de pulpa care are aproximativ aceeasi grosime de la un capat Ia celalalt. Se spala si se curata carnea, apoi se taie pe lung, chiar

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg de pulpa de porc
  • 400 g de muschi de porc
  • 2 cepe
  • 400 g ciuperci
  • 2 linguri de ulei
  • 2 linguri de smantana
  • miezul de la un sfert de paine
  • o cana de zeama de carne
  • un ou
  • o legatura de marar
  • o legatura de patrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se alege o bucata de pulpa care are aproximativ aceeasi grosime de la un capat Ia celalalt. Se spala si se curata carnea, apoi se taie pe lung, chiar pe mijloc, fara a se sectiona de tot, lasandu-se in partea de jos o portiune netaiata de aproximativ doi-trei centimetri. Se cresteaza spre dreapta si spre stanga si se scoate o fasie de carne din mijloc. Daca este nevoie, pulpa astfel taiata se bate cu ciocanul, sa se mai subtieze.

Pentru umplutura, se toaca fasia de carne din interiorul pulpei impreuna cu ceapa se calesc. Miezul de paine se amesteca bine cu carnea, verdeata tocata marunt, sare si piper.

Se umple pulpa cu aceasta compozitie, se leaga pulpa cu o sfoara, avand grija ca pulpa sa aiba aceasi grosime peste tot, se adauga supa de carne si se introduce in cuptor. Se lasa la cuptor timp de aproximativ o ora. Din cand in cand se intoarce cu grija. La final se adauga smantana.
Alte reteteculinare recomandate

Ardei umpluti

Tocanita de pui

Ciulama de ciuperci

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura de post, cu suc de rosii

Prajitura de post, cu suc de rosii

O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...

Prajitura de post, cu suc de rosii
Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci

Negresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.

Negresa de post cu nuci
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii

Este o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.

Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosii
Cele mai apreciate rețete
Tocanita de iepure vanat
1
Mancaruri cu vanat

Tocanita de iepure vanat

Tocanita de iepure vanat este o delicioasa reteta. Pentru a pregati aceasta mancare cu carne de vanat va trebuie circa 1 kg...

Tocanita de iepure vanat
Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta video
2
Prajituri

Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta video

Placinta cu iaurt grecesc, aurie si crocanta la exterior este un desert perfect la orice ora!

Placinta de casa cu iaurt grecesc - Reteta video
Gulas in strachina de pita
3
Mancaruri cu cartofi

Gulas in strachina de pita

Gulasul este o reteta care suporta multe adaptari...cel putin din punctul meu de vedere. Putin picant, fierbinte si delicios...

Gulas in strachina de pita
Prajitura Tosca
4
Prajituri

Prajitura Tosca

Sunt sigura ca ai auzit de urmatorul desert si iti voi arata pas cu pas cum se prepara. Chiar daca are mai multe etape de...

Prajitura Tosca
Desert prajitura cu capsuni
5
Prajituri

Desert prajitura cu capsuni

Un desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.

Desert prajitura cu capsuni
Parteneri
Gogosi de post
Gustos.RO

Gogosi de post

Reteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....

Gogosi de post
Cornulete fragede cu bors
ReteteCulinare.RO

Cornulete fragede cu bors

Cornulete fragede cu bors
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia