Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa c
Amestec sarea cu piperul si boiaua. Legumele si merele le tai bucati si le imprastii pe fundul tavii. Condimentez carnea si o asez in tava. Pun apa cat sa ajunga la jumatatea carnii apoi pun folie de al peste. Scot carnea din zeama si o las 30 min sa se racoreasca. Intre timp blendui legumele din tava si le pun inapoi in tava. Tai carnea felii si o pun in tava peste sosul rezultat din legume. Rezulta o friptura foarte suculenta si aromata, aici servita alaturi de piure si pulpa de pui.
Se serveste calda cu garnitura si salata sau muraturi. Reteta Pulpa de porc la tava a fost propusa de Misha. pe forum culinar.ro
Alte retete de friptura gasiti aici:
Friptura impletita,
Friptura in ulei
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoAceastă prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Comentarii