Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se intr
Carnea de porc se spala, se curata si se taie in fasii. Se sareaza, se pipereaza si se unge cu miere. Se asaza apoi intr-un vas uns cu ulei si se introduce la cuptor. Intr-o tigaie cu ulei, se pun la calit ceapa curatata si taiata solzisori si usturoiul taiat in jumatati. Se adauga pestele maruntit si se subtiaza cu o cana de supa de oase. Se acopera vasul, lasandu-se pe foc 20 de minute. Se adauga vinul si se condimenteaza cu oregano, apoi se rastoarna sosul peste carnea de porc. Se mai Iasa impreuna la cuptor aproximativ un sfert de ora, pana cand pulpa este rumenita.
Se serveste cu garnitura de orez fiert.
Alte retete mancaruri recomandate
Dovlecei umpluti
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaMai stiti cornurile alea pufoase inspirate din reteta minunata a diacontei? Iaca, am facut si placinta din aluatul ala si...
Placinta pufoasa cu mereReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii