Se curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o tava, se adauga un pic de u
Se curata pulpa de porc, se feliaza si se sareaza. Se curata doua cepe si se taie marunt. Ceapa si carnea se aseaza intr-o tava, se adauga un pic de ulei si apa, si se introduce tava Ia cuptor, lasandu-se pana cand se fragezeste carnea. Se adauga vinul si se mai lasa timp de zece minute.
Morcovii se curata, se taie in rondele si se fierb. Fasolea verde se spala, se rupe in bucatele si se fierbe impreuna cu mazarea, adaugandu-se si putin unt, un praf de sare si o lingurita de zahar. Sfecla se fierbe in apa cu sare. Dupa ce s-a racit, se curata de coaja si se taie in felii. Se taie o ceapa marunt si se caleste in ulei incins. Se spala ardeii, se curata de cotoare si de seminte si se taie in bucatele. Se calesc impreuna cu ceapa. Coaja vinetelor se indeparteaza alternativ, o fasie da, una nu, pe lungime. Se taie pe jumatate, tot pe lungime, si apoi in felii. Se presara cu sare si se lasa cateva minute la scurs. Se incinge putin ulei, se dau vinetele prin faina si se prajesc. Se asaza carnea pe un platou si se pun legumele de jur imprejur: rondelele de morcovi, feliile de sfecla, fasolea si mazarea intr-o parte, ardeiul rosu si feliile de vinete. Se presara un praf de sare si de piper si se orneaza cu patrunjel verde, tocat.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciuperci umplute
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii