Carnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga apoi putina apa calda si s
Carnea se spala, se sareaza si se taie in bucati. Se incing doua linguri de ulei si se prajesc bucatile de carne. Se adauga apoi putina apa calda si se lasa sa se inabuse cateva minute.
Ananasul proaspat se curata de coaja si se taie in bucati nu foarte mici. Daca se foloseste ananas din conserva, se scot bucatile din suc si se Iasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Se amesteca bucatile de ananas cu ulei sau cu unt si se adauga un praf de sare. Se introduc Ia cuptor adaugandu-se si cateva linguri de apa si se lasa sa se inabuse.
Se pregateste un sos din doua linguri de faina amestecata cu zahar, care se Iasa la foc mic, pana cand se rumeneste. Se ia vasul de pe foc si se adauga ulei, amestecandu-se bine, si se stinge cu o cana de apa fierbinte. Se adauga pasta de rosii si se mai lasa sa fiarba.
Cand fructele s-au inmuiat, se amesteca cu bucatile de carne si se adauga sosul. Se mai adauga apa sau supa de carne si se mai fierbe 10 minute.
Cand e gata, se presara patrunjel tocat marunt.
Alte retete mancare recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii