Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pu
Se curata de pielita si os pulpa de miel. Se sareaza si se umple cu carnea de carnati, amestecata cu sare, piper si verdeata tocata foarte marunt. Pulpa de miel se ruleaza, se leaga cu ata si se pune intr-un vas cu ceapa, morcovul taiat bucati, untura si apa. Se acopera cu un capac vasul si se introduce in cuptorul incalzit, la foc mic. Se lasa carnea sa se friga circa o ora si jumatate.
Se serveste cu legume sote.
Alte retete:
Cartofi la cuptor Chiftele Placinta de dovleac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii