Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le
Presaram pulpele cu sare si le taiem la capatul osului, astfel carnea se va indeparta usor de pe os cand e gata. Le punem intr-o oala fierbinte si le prajim pe toate partile 10 minute in suc propriu. Le scurgem si le punem deoparte. Din grasimea lasata de pulpe lasam 3-4 linguri in oala si caramelizam in ea zaharul, apoi adaugam varza razuita. Presaram cu sare, piper si turnam 4 dl de apa deasupra. Cand fierbe, turnam amestecul intr-o tava si punem pulpele deasupra. Coacem la cuptorul pre-incalzit la foc mediu. Cand carnea devine moale adaugam mere taiate fasii si lasam la cuptor inca 20-25 de minute.
Servim cu hrean si cartofi prajiti.
Alte retete culinare recomandate
Ardei umpluti
Ciuperci umplute
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoIn ultima perioada de timp am mai copt ceva prajituri, nu neaparat pentru testare, ci ca sa vedem care ne place mai mult, ca...
Desert prajitura cu nuca, visine si crema de vanilie
Comentarii