Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu
Pipota, ficatul si miezul de paine muiat in apa se dau prin masina de tocat. Se amesteca compozitia rezultata cu patrunjel verde tocat marunt sau cu tarhon, cu sare, piper si cateva ciuperci. Se umple puiul, se coase si se pune intr-un vas impreuna cu zeama de carne sau apa. Vasul se acopera cu un capac si se fierbe in cuptor. Dupa aproximativ jumatate de ora se pune intr-o tigaie, pe foc, o lingurita de faina si untul, se omogenizeaza bine, se adauga smantana cu galbenusurile batute, verdeata tocata si se toarna acest sos peste pui. Se lasa sa mai fiarba iar inainte de servire se adauga in sos mustarul.
Se serveste cald.
Alte retete culinare:
Piept de pui cu smantana
Pui cu conopida si sos alb
Placinta cu spanac si carne de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeDe sezon! Abia astept s-o prepar si in varianta sarata cu telemea de capra sau oi :) (veche ;) ) Reteta am preluat-o de la...
Tarta rustica cu prune si nuci
Comentarii