Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos ras
Puiul spalat si curatat se freaca cu putin malai. Separat, se amesteca orezul cu piperul, sarea, alunele fierte n prealabil in apa, nuca de cocos rasa si o lingura de untura. Se adauga carnea tocata si se framanta bine. Se umple puiul cu acest amestec si se coase. Se introduce la cuptor si se lasa la rumenit pe toate partile. Se adauga apoi sucul de rosii, apa si umplutura ramasa. Ceapa se impaneaza cu cuisoarele si se pune in vas, alaturi de pui. Se mai lasa putin la foc, apoi se serveste.
Se serveste cu garnitura de cartofi prajiti.
Alte retete culinare:
Muschi de porc la cuptor Ciorba radauteana Rulada de porc
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit...
Desert dovleci din aluat, umpluti cu dovleac placintar
Comentarii