Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii.
Pentru pui simplu la frigare carnea este curatata si sarata, iar apoi pusa la frigare. Se leaga bine cu sfoara, pentru a nu se invarti in jurul frigarii. Cand jarul este incins, se pune frigarea la foc si se invartesc puii sa nu se arda. Se ung mereu cu unt si cu putina apa, cu o pana. Cand sunt aproape gata, nu se mai ung, ca sa se rumeneasca frumos deasupra. Se desface ata, se taie puii in doua. Dupa gust, se pot unge puii cu zeama de mujdei de usturoi de 2 — 3 ori in timpul friptului.
Puii simpli la frigare se servesc cu cartofi prajiti si cu salata sau castraveti murati.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoReteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar O garnitura colorata, numai buna de savurat...
Reteta delicioasa de Orez cu spanac, o garnitura colorata perfecta la gratar
Comentarii