Pui pe sticla este o reteta de friptura de pui foarte frageda. Gatind puiul pe sticla isi va pastra carnea frageda si aromata.
Se pune intr-o sticla apa, felia de lamaie, cimbru,1 foaie de dafin, 2 catei usturoi taiati feliute. Amestecam intr-un bol cuburile de branza, boia de ardei iute, condimentele, oregano, untul, rozmarin, zeama de lamaie, 2 catei de usturoi pisati, putina sare. Ungem puiul cu amestecul obtinut(eu am uns puiul si in interior) si aranjam puiul pe sticla. Dupa dam puiul(eu am pus puiul intr-o tava mai inalta,am adaugat apa si 1 lingura de ulei) la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos.
Vasul de 2 mm grosime conduce căldura uniform şi previne arderea mâncării.
Datorită cronometrului pentru presetare de până la 24 de ore, eşti liberă să petreci timp cu cei dragi, în timp ce Multicooker găteşte pentru tine.
Serviti puiul pe sticla alaturi de garnitura preferata.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii