Se spala puiul, se presara cu sare si piper in interiorul puiului. Se umple o sticla (putin mai inalta decit puiul) cu apa. Se trage puiul pe sticla,
Se spala puiul, se presara cu sare si piper in interiorul puiului. Se umple o sticla (putin mai inalta decit puiul) cu apa. Se trage puiul pe sticla, se presara cu sare si piper. Intr-o cratita se pune cam 3 cm. apa, se pune sticla cu puiul in cratita si se da la cuptorul incalzit in prealabil. Din cind in cind se verifica daca nu a scazut apa din cratita. Se lasa la cuptor pina se rumeneste bine.
Se seveste cu garnitura de cartofi si salata
Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.
Spanac cu usturoi verde, la cuptorRetete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...
Pulpe de pui cu legume la cuptorCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcNectarul de caise este o băutură delicioasă și revigorantă, realizată din caise proaspete și câteva ingrediente...
Nectar de caiseCoquelet de Bretagne este un suculent si delicios pui la cuptor, plin de arome si savoare si care merita incercat macar o data.
Coquelet de Bretagne - FrantaScrumbiile se curata de solzi si intestine, se spala, se sareaza si se inveleste fiecare scrumbie in hartie pergament unsa cu...
Scrumbii de Dunare la gratarAm primit de la un unchi o rata de tzara, galbena frumoasa, asa cum imi place mie. Nu ma omor dupa pasarile de la tzara pt ca...
Ciorba de rataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
Comentarii