Se taie puiul in 4-5 bucati.se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se pune puiul la rumenit. Se adauga usturoiul
Se taie puiul in 4-5 bucati.se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de ulei si se pune puiul la rumenit. Se adauga usturoiul. Cartofii se pun la fiert timp de 3 min, se scurg de apa si se pun la rumenit pentru cateva minute pe amebel parti. Coaja de lamaie se pune cu apa rece(250 ml) la fiert cam 5 min. Intr-un vas mai mare se pune: puiul +cartofii + restul ingredientelor fara a se adauga patrunjelul. Se amesteca toate bine. Cuptorul se incalzeste la 200 de grade. Se aseaza intr-o caserola si se da la cuptor pentru 1 ora si 15 min. Din cand in cand se mai stropesc cu sosul lasat, daca nu este destul se mai adauga un pic de apa.
Pofta buna! Reteta Pui marocan a fost propusa de lisa_magic pe forum culinar.ro
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm fost atat de preocupata sa fac alte retete la blaturile de tort, incat am uitat sa va prezint si reteta mea clasica.
Blat de tort vanilat
Comentarii