Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline. Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule s
Se taie legumele si se pun intr-o tava, iar deasupra se presara putin ulei de masline. Separat, se acopera puiul cu mustar cu ajutorul unei pensule speciale sau a unei linguri si apoi se asaza peste legumele taiate. In prealabil, se incalzeste cuptorul la 180°C, apoi se introduce tava si se lasa timp de o ora. In timpul coacerii, se pot adauga peste pui cativa stropi de lichior.
Pofta buna!
Se serveste cald.
Alte retete recomandate:
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniAnul acesta de martisor am vrut sa pregatesc ceva dulce si sa ofer cateva unor persoane care imi sunt dragi, persoane care...
Desert briose cu ciocolata si crema cu aroma de lamaie
Comentarii