Puiul la cuptor cu miere de albine si mustar este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Preincalziti cuptorul la 175 grade C.
Puiul la cuptor cu miere de albine si mustar este o mancare cu carne delicioasa si consistenta. Preincalziti cuptorul la 175 grade C. Combină untul topit sau margarina cu mierea, mustarul, sarea si pudra de curry.
Bucatile de pui se amesteca cu sosul pregatit si se lasa in jur de 1 1/2 ca sa se absoarba bine.
Dupa aceea puneti bucatile de pui cu sosul in cuptorul preîncălzit timp de 1 1/4 ore (75 de minute). Intoarceti bucatile de pui din cind in cind ca sa se rumeneasca pe amindoua partile până când puiul este frumos rumenit.
Inainte cu 10 minute ca puiul sa se termine de copt presarati semintele de susan (optional).
Puiul la cuptor cu miere de albine si mustar se serveste cu orice garnitura. Eu prefer cu orez cu vegetale.
Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.
Oua vopsite in foi de ceapaPe langa ouale rosii, pasca si cozonac, drobul este nelipsit de pe masa de Paste. Daca nu iti place carnea de miel, iata o...
Drob de pui reteta videoAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeUn desert rapid si delicios! Prajitura cu capsuni. Cum sa fcai prajitura cu capsuni.
Desert prajitura cu capsuniNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoIncanta-ti familia si oaspetii cu un cozonac pufos si delicios, pregatit dupa o rețeta tradiționala! Acest cozonac cu nuca,...
Cozonac pufos cu nuca, cacao si rahat, reteta traditionala
Comentarii