Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de
Untul (tinut la congelator cit timp batem carnea) se taie cubulete si se tavaleste prin verdeata amestecata cu usturoiul. Se pune apoi pe o felie de carne. Se ruleaza precum sarmalutele si se prind cu scobitori. Pregatim locul de munca in felul urmator : faina + sare(putina), pe o farfurie; oul batut , intr-un castronel; pesmet + sare(putina), pe alta farfurie. Tavalim rulourile intai prin faina, apoi prin ou si la final pesmet. Se prajesc la foc mediu pe toate partile pina cind se rumenesc bine.
Se servesc cu cartofi aurii si salata de varza. Reteta Pui kiev a fost propusa de Marci pe forum culinar.ro
Alte retete cu piept de pui gasiti aici:
Piept de pui umplut cu rizotto ,
Piept de pui umplut cu branzeturi si mustar,
Rulada din piept de pui cu omleta, cabanos si muraturi
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoAceastă prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Comentarii