Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca. 1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic. 2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robi
Ingredientele pentru "pesmet" se amesteca.
1/3 din amestec se pune intr-un saculet de plastic.
2-3 bucati de carne se umezesc in jet de apa, la robinet, se scutura surplusul de apa, si se pun in punga.
Cu o mana se tine punga bine inchisa si se scutura ca bucatile sa se acopere bine. Se continua si cu restul bucatilor, punandu-se in tava de copt pe masura ce sunt acoperite.
Se pun in cuptor incalzit pentru aprox.50 de minute sau pana ce sunt rumenite.
Nu se adauga nimic. Nu se acopera.
Pofta buna!
Reteta Pui fript in pesmet a fost propusa de Neta pe forum culinar.ro
Alta reteta cu pui gasiti aici: Pui fript cu sos de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranz
Comentarii