Este un preparat usor si foarte gustos.
Se fac câteva tăieturi în bucăţile de piept.
Se ung uşor cu ulei, apoi se condimentează cu sare, piper, condimente speciale şi cimbru.
Se pune carnea la fript în tigaia grill pentru 2 minute pe fiecare parte.
Se scoate pe o farfurie, apoi se umplu tăieturile cu felii de mezel şi mozzarella.
Un vas mic de cuptor se tapetează cu hârtie de copt.
Se pun bucăţile de carne, apoi de jur împrejur se pun legumele unse cu ulei şi presărate cu sare şi piper.
Se dă vasul la cuptor la foc iute pentru 20 de minute.
Se serveşte cu parmezan ras deasupra.
Poftă bună!
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO pasca cu branza si stafide, invelita in ciocolata .... un deliciu pe masa de Pasti!
Pasca polonezaPasca cu ciocolata si branza este usor de pregatit si este potrivita pentru mesele de sarbatoare, de Pasti sau Rusalii. Cu...
Pasca cu ciocolata si branzaEste una din retetele care mama le prepara in fiecare primavara.
Ciorba de stevie cu oua intregiRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Reteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii