Intr-o caserola rezistenta la caldura se aseaza feliile de slanina, deasupra se adauga bucatile de carne de pui sarate. Pasta de tomate se amesteca cu
Intr-o caserola rezistenta la caldura se aseaza feliile de slanina, deasupra se adauga bucatile de carne de pui sarate. Pasta de tomate se amesteca cu piper negru, suc de lamaie, mustar, apoi se toarna peste pui. Se acopera cu felii de slanina, se adauga apa si se fierbe pana carnea devine moale, apoi se prajeste.
Inainte de servire, se toarna deasupra smantana si se incalzeste. Se serveste cu orez cu ciuperci.
Alte retete culinare recomandate
Tocanita de pui
Sos tartar
Ciulama de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAceasta reteta de pasca poloneza clasica este absolut delicioasa! Cu blat cu cacao, crema de branza si glazura de ciocolata...
Pasca poloneza clasicaCiorba cu carne de porc este una dintre ciorbele preferate ale familiei noastre de la mic la mare. Pofta buna!!
Ciorba cu carne de porcAcum ca a venit primavara, iar salata este la putere, pe langa alte verdeturi de sezon, nu putea lipsi din meniu o adevarata...
Ciorba de salata verdeCunoscuta sub numele de friptura de carne tocata, sau carne tocata in forma de paine, cu origine europeana undeva in...
Meatloaf
Comentarii