Se taie bucatile de pui ca pentru snitele si se prajesc in untul incins in prealabil in tigaie. Dupa ce carnea s-a facut (nu trebuie rumenita), se ada
Se taie bucatile de pui ca pentru snitele si se prajesc in untul incins in prealabil in tigaie. Dupa ce carnea s-a facut (nu trebuie rumenita), se adauga whiskey-ul si se lasa putin sa fiarba pana se evapora din alcool, dupa care se adauga smantana si tarhonul si se mai lasa la fiert pana se omogenizeaza sosul. Intre timp se curata marul de coaja si pe interior si se taie felii. In ultimele 5 minute se scot bucatile de carne pe o farfurie, iar in sosul ramas in tigaie se adauga feliile de mar si se fierb cateva minute pana se patrund si isi lasa gustul, fara insa a se sfarama. Dupa ce este gata sosul, se ia de pe foc, se pun feliile de mar peste carne si se toarna sosul.
Se serveste cu piure de cartofi sau cu sote de ciuperci
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDaca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"
Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Comentarii