Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare. Cand bucatil
Untul se pune la topit intr-o craticioara,puiul se portioneaza in cubulete, si se adauga peste unt, pana cand acesta isi schimba culoare.
Cand bucatile de pui se imbiba cu untul topit, se adauga uleiul ca sa nu se prinda de tigaie.
Ceapa se taie marunt, si se pune la rumenit impreuna cu piperul si frunzele de dafin in sosul pe care l-a lasat puiul.
Cand ceapa devine translucida, se adauga puiul in oala si se acopera cu apa.
Carnea se mai fierbe 10 min, dupa care se adauga morcovul ras si cartofii taiati cubulete.
Completati cu apa sa fie cu 2 degete deasupra cartofilor, apa sa nu fie rece, sa fie calduta se mai fierb 15-12 min.
Cand cartofii sunt fierti se adauga smantana amestecata cu faina. Se inglobeaza lingura cu lingura amestecand tot timpul.
Asteptam sa dea in 2-3 clocote pana se ingroasa sosul.
Se adauga mararul tocat fin, se acopera oala cu un capac.
Pofta buna!
Reteta a fost propusa de pe forum culinar.ro
Alte retete cu gasiti aici:
,
,
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaCa la orice pizza se incepe cu pregatirea aluatului. Pentru asta dizolvati drojdia in 3-4 linguri de apa calda si puneti-o...
Pizza cu ton si ciuperciCozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitO mancarica usoara si satioasa, numai buna pentru zilele de post. Pofta buna!
Bulgur colorat cu snitele de soiaReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii