Aceasta reteta cu carne de pui se prepara usor si este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei cu pui aveti nevoie de cartofi, spanac, oua, parmezan, piept de pui si mazare.
Aceasta reteta cu carne de pui se prepara usor si este foarte gustoasa. Pentru prepararea retetei cu pui, cartofii se curata de coaja, se spala si se taie cuburi. Se bate albusul, se sareaza si se pipereaza. Se trec feliile de carne prin albus, apoi prin parmezan ras. Se incing 2 linguri ulei si se prajeste carnea de jur imprejur. Se coace la cuptor 15 minute. Cartofii se fierb in apa cu sare cca 20 de minute. Se adauga mazarea si se mai fierbe 7 minute. Se lasa la scurs, apoi se adauga spanacul. Se adauga otet si 2 linguri ulei, sare si piper.
Mancarea se serveste cu salata de legume.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielRetete dietetice
Muschiulet de pui in crusta de fulgi de porumbPrajitura polara poarta acest nume deoarece seamana tare bine la gust cu inghetata aceea de demult, in pachet de unt. Este o...
Prajitura "polara"Ciorba de loboda acrita cu bors proaspat cu omleta si leustean verde -un deliciu de primavara :)) Pofta buna!!
Ciorba de loboda cu omletaReteta este o reteta veche din familie, asemanator cu reteta de negresa clasica, foarte usor de preparat, intr-un timp...
Chec negruReteta de pasca traditionala cu branza dulce este cu adevarat o incantare. Cu un gust bogat și cremos, branza dulce imbinata...
Pasca traditionala cu branza dulce
Comentarii