Crevetele se fierb si se decorticheaza. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Pieptul de pui si fileul de porc se spala, se usuca pe pros
Crevetele se fierb si se decorticheaza. Ceapa verde se curata, se spala si se taie marunt. Pieptul de pui si fileul de porc se spala, se usuca pe prosop curat si se taie bucati mici. Jambonul se taie fasii. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se clatesc cu apa rece si se taie lamele. Migdalele se prajesc fara ulei. Sosul de soia se amesteca cu maizena, sos de stridii, ulei de susan si ceapa verde. Se adauga crevetele si pieptul de pui si se lasa la macerat 10 minute. Bucatile de file de porc se frig. Intr-o cratita cu ulei se soteaza puiul si crevetele, la foc moderat, 3 minute. Se adauga fileul de porc, jambonul, ciupercile, mugurii de bambus, sare. La servire se presara migdale prajite.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac Rosenkranzun dulce de nerefuzat ;)
Savarine din pesmet cu dulceata de zmeura
Comentarii