Pulpele se sareaza. Merele se feliaza iar nuca se taie la cutit. Intr-o tigaie feliile de mere se prajesc in unt. Pulpele se pun intr-o tava cu putina
Pulpele se sareaza. Merele se feliaza iar nuca se taie la cutit. Intr-o tigaie feliile de mere se prajesc in unt. Pulpele se pun intr-o tava cu putina apa si se introduc in cuptorul incins la 180 C pentru 35-45 de minute, pana se rumenesc. In untul din tigaie se paseaza 1/4 din cantitatea de mere, se adauga nuca, scortisoara si se tine pe foc pana cand sosul devine translucid.
Preparatul se serveste pe platou sau farfurie, cu sosul de mere deasupra si decor din felii de mere.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaAm facut dupa Simona si a iesit foarte bun. Nu mi-a iesit la fel de galben si trebuia sa folosesc o forma mai mica sa iasa...
Sufleu cu ficatei
Comentarii