Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare.
Pentru puiul cu mazare pastai se curata pastaile de mazare ca si fasolea verde, se spala. Se prajesc usor bucatile de pui in unt, adaugand o ceapa data prin razatoare, faina si la sfirsit pastaile de mazare. Se misca cratita din cand in cand, ca sa nu se arda pe fund, sau se da usor cu o lingura de lemn. Dupa ce au inceput si pastaile sa se moaie, se adauga cate putina apa, sa fiarba inabusit o jumatate de ora. Nu trebuie sa fiarba prea mult, pentru ca sa nu se sfarame nici puiul, nici pastaile. Cand este aproape gata, se adauga sare, zahar si bulion. Se tine la cuptor o jumatate de ora inainte de a fi data la masa.
Puiul cu mazare pastai se poate servi si cu smantana.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeUn mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!
Rulada din piept de pui
Comentarii