Incindem uleiul intr-o tigaie si prajim puiul putin pana se rumeneste. Il scoatem si il punem intr-o tava pentru cuptor, apoi in tigaia in care am pr
Incindem uleiul intr-o tigaie si prajim puiul putin pana se rumeneste.
Il scoatem si il punem intr-o tava pentru cuptor, apoi in tigaia in care am prajit puiul adaugam ceapa si usturoiul. Le calim putin, adugam ardeiul si rosiile, plus condimentele.
Fierbem totul in cateva clocote si apoi turnam peste pui, acoperim tava cu folie si dam la cuptor la foc potrivit pentru 40 de minute.
Apoi ridicam folia sau capacul si adaugam maslinele fierte in apa timp de 2 minute.
Mai tinem la cuptor 15 minute pana totul se rumenste frumos.
Decoram cu marar sau patrunjel.
Se poate servi cu orez alb.
Pofta buna!
Reteta Pui cu masline (dajaj bi zaitoun) a fost propusa de sarah_nc pe forum culinar.ro
Alte retete gasiti aici:
Salona cu carne de vita,
Pastitio, mancare greceasca ,
Mancare greceasca de conopida
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzAm vazut aceasta reteta la un bucataras dragalas - Mihaela63 si am zis ca trebuie incercata neaparat. Ne plac snitelele tare...
Snitele de porc in crusta de cartofi
Comentarii