Mod de preparare: 1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-
Mod de preparare:
1. Intr-un vas neaderent incinge uleiul si soteaza ceapa si usturoiul timp de 3-4 minute. Adauga rosiile pasate, iar cand acestea s-au incalzit, adauga sosul pentru friptura la gratar, mierea si piureul de mango. Lasa sa fiarba timp de 5 minute la foc mic, pana cand se ingroasa.
2. Preincalzeste cuptorul la semnul 6/200°C. Cresteaza carnea si toarna sosul fierbinte deasupra; da la cuptor 20 de minute, iar in ultimele 10 minute da la gratar.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzLe-am tot vazut pe aceste frumoase pariziene,pe ici,pe colo chiar si pe dincolo,asa ca m-am documentat direct din curtea...
Pariziene cu pere
Comentarii