Se curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert cu o ceasca de apa care clocoteste. Se acopera oala si se lasa sa fiarba la foc mic o jum
Se curata fasolea si se spala in apa rece. Se pune la fiert cu o ceasca de apa care clocoteste. Se acopera oala si se lasa sa fiarba la foc mic o jumatate de ora. In timpul fierberii fasolea lasa multa apa. Separat se pregateste puiul care se curata, se parleste pe flacara mare cateva minute, apoi se spala in apa rece. Se goleste de maruntaie si de intestine, se spala in mai multe ape reci si se taie bucati. Bucatile de carne se prajesc in ulei si se scot pe o farfurie. Maruntaiele se pot pregati separat sau impreuna cu restul puiului. Cand fasolea s-a inmuiat, se adauga bucatile de pui, se sareaza mancarea si se fierbe in continuare inca o jumatate de ora. Se adauga rosiile taiate felii subtiri si verdeata multa tocata marunt, se mai fierbe un sfert de ora la foc mic, apoi se ia oala de pe foc. Dupa gust, in mancare se poate pune la fiert si o ceapa, care se scoate cand mancarea este gata sau se pastreaza in mancare daca s-a pus la fiert tocata marunt. Carnea se pune peste fasole impreuna cu uleiul in care s-a prajit.
Pofta buna!
Alte retete culinare:
Fasole verde scazuta
Fasole cu costita afumata
Chiftelute
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzFrumos rumenite, ușor crocante la exterior, dar moi și pufoase la interior și mai ales, foarte gustoase, aceste rulouri de...
Desert rulouri de post cu arome de scortisoara si cocos
Comentarii