Se prajesc cubulete de slanina, dupa care se pun intr-un alt vas. Se marunteste ceapa. Se curata carnea de pui, se sareaza, se trece prin faina si se
Se prajesc cubulete de slanina, dupa care se pun intr-un alt vas. Se marunteste ceapa. Se curata carnea de pui, se sareaza, se trece prin faina si se frige la foc mare si apoi se pune deoparte.
Se caleste ceapa in untura de la slanina si cand e gata se adauga 3 linguri de boia, se amesteca, si se toarna peste 2 dl apa. Se adauga fasolea verde, carnea de pui si se condimenteaza cu usturoi zdrobit. Se fierbe sub capac 30 de minute de la primul clocot.
Cand de inmoaie carnea de pui si fasolea(daca fasolea este foarte frageda se adauga cam dupa 15 minute dupa carnea de pui) se ia de pe foc si se adauga salata pregatita. Se pune inapoi pe foc si se mai lasa la fiert putin.
Se amesteca bine 5 dl smantana cu 2-3 linguri de faina, dupa care amestecand incet se toarna peste zeama de pe carne si fasole. Cand compozitia devine omogena se adauga la mancare si se pune inapoi pe foc.
Alte mancaruri retete recomandate
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Spanac cu smantana
O prajitura de post atat de buna. Am vazut zilele astea ca pusese Gaby reteta la ea pe facebook si am zis gata, in week-end o...
Prajitura de post, cu suc de rosiiNegresa de post cu nuci e ideala in perioada asta. Reteta video o gasesti mai jos.
Negresa de post cu nuciEste o mancare de post simpla si gustoasa cu legume proaspete si ciuperci champignon.
Ciuperci umplute cu legume, in sos de rosiiPrajitura foaie peste foaie este o reteta delicioasa pe care o puteti cu usurinta prepara. Pentru aceasta reteta aveti nevoie...
Prajitura foaie peste foaieCele mai bune si gustoase chifle sunt cele facute acasa. Secretul pentru a le obtine super pufoase si bune sta in rabdarea cu...
Chifle pufoase - Reteta simpla si usoaraPentru Reteta de mucenici moldovenesti sunt necesare urmatoarele ingrediente: faina, oua, zahar, lapte, drojdie, unt, miere,...
Reteta de mucenici moldovenestiDescoperă reteta perfectă de Bait pentru carne de vânat: condimentul ideal pentru a sublima preparatele tale.
Bait pentru carne de vanatEste o prajitura cu gust intens de ciocolata, care se combina perfect branza si ciresele sau orice fructe de sezon. Pofta buna!
Negresa cu branza si cireseReteta de gogosi de post. Gogosi de post reteta simpla. Gogosi pufoase de post reteta. Reteta de gogosi pufoase de post....
Gogosi de post
Comentarii