Pieptul de pui se taie in bucati de 2 – 3 cm, se inmoaie cu usturoi in lapte aromat, apoi se scurge. Carnea se prajeste in jumatate din ulei, s
Pieptul de pui se taie in bucati de 2 – 3 cm, se inmoaie cu usturoi in lapte aromat, apoi se scurge. Carnea se prajeste in jumatate din ulei, se condimenteaza cu sare si se da aroma cu busuioc, se adauga apa de un deget si se lasa sa fiarba.
In uleiul ramas se prajeste fasolea verde curatata cu usturoiul ramas, se sareaza si se fierbe.
La sfarsit, carnea de pui se amesteca cu fasolea, se stropeste cu smantana, se incalzesc impreuna. Se serveste presarat cu patrunjel verde.
Alte retete recomandate
Tocanita legume
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Atat pot sa zic, senzationale, pe cuvant! Cele mai bune cornulete si cu o aroma de toamna nemaipomenita!
Cornulete fragede cu gem de mere cu gutuiSnitele de curcan pot si servite atat ca aperitiv sau impreuna cu orice fel de garnitura si salata de cruditati. Pentru...
Snitel de curcanCiorba ardeleneasca este o reteta de ciorba delicioasa cu smantana si ciolan afumat de porc. Este o ciorba deasa cu multe...
Ciorba ardeleneascaDulceata de gutui este delicioasa, aromata si foarte parfumata. Profitati de merele gutui si conservati-le aroma. Dulceata de...
Dulceata de gutuiSalam de biscuiţi reţetă. Salamul de biscuiti Simona este o reteta clasica de desert pe baza de biscuiti. Se prepara...
Salam de biscuiţi reţetăUn desert rapid si delicios, care merita incercat.
Prajitura cu mere, biscuiti si budinca (fara coacere)Plăcintă cu mere este una din prăjiturile mele preferate si pe care o pregătesc deobicei sâmbătă pentru a avea un...
Placinta cu mereSalata dietetica cu pui fiert, oua fierte, salata verde, telemea de vaca, ardei kapia copt, rosie.
Salata cu oua si puiBucura-i pe cei dragi pregatindu-le aceste cornuri pufoase cu gem! Reteta este simpla si delicioasa, se prepara usor, iar...
Cornuri pufoase cu gem - reteta simpla si delicioasa
Comentarii