Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au f
Pulpele de pui se prajesc pe ambele parti apoi se adauga ciupercile si le-am lasat pana a scazut apa din ele si am tot pus cate putina apa pana s-au facut. Am dizolvat doua lingurite de faina in putina apa, am sarat, piperat (am pus boabe si macinat) si la sfarsit am pus usturoi pisat fin. Poti adauga si smantana.
Se serveste cald, iar daca vreti sa fie mai consistent serviti cu garnitura de galuste, mamaliguta sau orez. Reteta Pui cu ciuperci si usturoi a fost propusa de Gabi Cara pe forum culinar.ro
Alte retete cu pulpe de pui gasiti aici:
Pulpe de pui cu cartofi la cuptor,
Pulpe de pui umplute cu orez,
Cartofi taranesti a la bunica cu pulpe de pui
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielNiciodata nu lipseste de pe masa de Sarbatori!!!
Cozonac fara framantare cu umplutura de nuca si cacaoPentru acest lichior de cafea cu vanilie se face la filtru o cafea aromata din 250 g cafea prajita si macinata mai mare. Se...
Lichior de cafea cu vaniliePregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoAceastă prăjitură este după o rețetă clasică și delicioasă, perfectă pentru cei care iubesc combinația dintre...
Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri
Comentarii