Puiul si ceapa se calesc putin, apoi se fierb bine. La sfirsit se adauga ciupercile. (cele la cutie sint fierte deja). Separat, se face sosul din smin
Puiul si ceapa se calesc putin, apoi se fierb bine. La sfirsit se adauga ciupercile. (cele la cutie sint fierte deja). Separat, se face sosul din smintina, cu faina si sare, piper si zeama de la lamiie. Se adauga si putina zeama de la puiul fiert.
Se toarna sosul peste pui si se mai dau in citeva clocote. Se pune verdeata.
Nota: daca puiul se face bucatele, iese mai gustos decit daca se lasa bucati mari.
Se serveste cu mamaliguta
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzDaca luam o pauza ne relazam, dar nu oricum ci cu un mega sandvis dulce care poate fi...."Pachetelul vesel"
Sandvis dulce pentru pauza de relaxare
Comentarii