Pentru puiul cu ciuperci si arpagic se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit.
Pentru puiul cu ciuperci si arpagic se pun bucatile de pui la fiert. Se adauga o ceapa, un morcov, mirodeniile si sarea. Se lasa sa fiarba inabusit. Separat se inabusa intr-o cratita, cu putin unt si cateva linguri de apa, arpagicul curatit si ciupercile. Cand puiul este destul de fiert, se face un rantas dintr-o lingura de faina si o lingura de unt, se stinge cu zeama strecurata de la pui. Se lasa sa fiarba circa 20 de minute. La sfarsit se bate sosul cu un galbenus, se adauga smantana, zeama de lamaie si putin piper.
Se asaza puiul intr-o cratita, fara zarzavat si mirodenii, se pun ciupercile si arpagicul bine scazute, iar deasupra se toarna sosul. Se tine totul la cald in alta cratita cu apa fierbinte.
Puiul cu ciuperci si cu arpagic se serveste cald.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzPregatirea cozonacilor incepe intotdeauna cu aluatul. Intr-un castron mai mare cerne faina, chiar si de doua ori ca sa fie...
Cozonaci BabaniPreferata mea pentru masa de Paste este pasca cu smantana!
Pasca cu smantanaCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeUn mezel sanatos de casa pe care vi-l recomand alaturi de o salata de cruditati mai ales acum pe perioada verii!
Rulada din piept de pui
Comentarii